AUTOR – Targul de bijuterie contemporana, editia 2022

0

Bijuteria poate lua forma unei opere de artă contemporană. Formele inedite, materialele neconvenţionale și reinterpretarea simbolurilor clasice din alte culturi se pot îmbina într-o bijuterie care stârnește admiraţie datorită originalităţii. De asemenea, arta bijutierilor actuali demonstrează că nu ai nevoie neapărat de materiale costisitoare pentru a te face remarcat în mulţime. Este suficientă o îmbinare stranie a materialelor accesibile pentru a stârni curiozitatea. Vei putea cumpăra aceste opere de artă în miniatură de la AUTOR– Târgul de bijuterie contemporană, ediţia 2022, care va avea loc pe 28 și 29 mai, în sala de bal a Palatului Oscar Maugsch, de la Universitate.

Ce te așteaptă la AUTOR

La târgul internaţional dedicat bijuteriei contemporane poţi alege dintre creaţiile a 50 de artiști din 15 ţări. Așadar, pregătește-te să descoperi metamorfozele bijuteriei avangardiste într-o călătorie pe 5 continente. Bijureriile celor 50 de artiști au fost selectate de un juriu format din specialiștii internaţionali: Niki Stylianou, Caroline Broadhead, Sofia Björkman și Dan Pierșinaru

Creaţiile autohtone vor fi prezentate de 13 designeri. Printre artiștii internaţionali invitaţi sunt și 10 designeri talentaţi din Ucraina.

Biletele pentru AUTOR– Târgul de bijuterie contemporană, ediţia 2022 se pot cumpăra de aici.

Te invit să descoperi și articolul despre Muzeul Moco.

Leave a reply