de acolo de unde inca se poate vedea curbura pamantului – expozitie de fotografie

0

O expoziţie fotografică despre locuri reale cioplite în timp, întipărite în memorie, impregnate pe retină și celuloid. De acolo de unde încă poţi vedea curbura pământului este un loc nici prea jos nici prea sus de unde simţi deja briza mareei concomitent cu orbitoarea albeţe a zăpezii în timpul unui răsărit de lună. Sunt cuvintele unei invitaţii de nerefuzat prin care pasionaţii de artă fotografică sunt chemaţi la expoziţia organizată la 2/3 galeria (Str. Franceză nr.4), între 10 decembrie 2021 și 9 ianuarie 2022. Expoziţia poate fi vizitată între orele 12:00 – 21:00.

Expoziţia include 33 de lucrări fotografice ale artistei Victoria Păunescu. Aceste lucrări te absorb într-un spatiu al stranietăţii și al melancoliei, unde imaginea devine poezie, iar emoţiile volatile, intraductibile, trezite de anumite spaţii, se întrupează în forme, peisaje, umbre și lumini.

Un nou spaţiu dedicat artei contemporane văzute prin lentila fotografilor

sursa: 2/3 galeria Facebook page

Deschisă recent într-unul dintre cele mai frumoase locuri ale Bucureștiului boem (Strada Franceză), 2/3 galeria este un loc unde poate fi explorată arta contemporană mai ales din perspectiva experimentelor fotografice. Un spaţiu necesar pentru cei dornici de a găsi, în inima Bucureștiului vechi, noi forme de expresie vizuală.

Galeria de artă contemporană 2/3 revitalizează Strada Franceză ameninţată de ruină. Promite să devină un reper pentru cei îndrăgostiţi de arta fotografică. De fapt, 2/3 galeria se axează în special pe dorinţa de a consolida puntea dintre public și creatorii inovatori din zilele noastre. Puteţi găsi mai multe detalii despre galerie consultând site-ul oficial.

Vă invit să citiţi și articolul despre noul muzeu de artă modernăși contemporană din Barcelona.

Leave a reply