American Independent Film Festival 2023 – partea a II-a

0

American Independent Film Festival 2023 revine cu noi surprize. Alături de premiere, vei redescoperi filme clasice sau premiate în anii trecuţi. Le vei putea vedea între 23 și 25 iunie, la Cinema Elvire Popesco și la Roaba de cultură (din parcul Herăstrău).

Surprizele de la American Independent Film Festival 2023

Din programul festivalului fac parte două filme așteptate cu nerăbdare. Unul este premiatul Tar. Considerat un tur de forţă al actriţei Cate Blanchett, filmul este o parabolă modernă despre gloria și fragilitatea din lumea artei. Vei descoperi povestea unei dirijoare adulate, a cărei viaţă este dată peste cap înainte de lansarea unei cărţi și a unui concert ce promite să-i uimească admiratorii. Prinsă în vârtejul unei noi iubiri, Lydia Tar va încerca să înţeleaga cea mai grea partitură: a propriei lumi afective. Poţi vedea trailerul aici.

O altă surpriză este premiera noului film regizat de Wes Anderson, intitulat Asteroid City. Având acţiunea in anii ’50, promite să te încânte prin aceleași culori vesele, decoruri vintage și personaje expresive. Poveste plasată în deșertul din sud-estul Statelor Unite. Aici se află craterul făcut de un meteorit și un observator astronomic. Așezarea din vecinătate este animată de venirea unor copii interesaţi de astronomie. În tabăra lor, evenimentele comice se vor înlănţui în stilul insolit al regizorului. Poţi vedea trailerul aici.

Vei găsi mai multe detalii privind celelalte filme și programul festivalului pe site-ul oficial. Biletele pot fi achiziţionate de pe Eventbook.

Te invit să citești și filmul Beau is Afraid.

Leave a reply