Bucharest Short Film Festival 2023

0

Unele dintre cele mai bune scurtmetraje lansate în ultimii doi ani se pot vedea la Bucharest Short Film Festival 2023. Filmele au fost apreciate la festivaluri internaţionale de la Berlin, Cannes, Locarno sau Veneţia. Ele vor fi proiectate între 17 și 22 iunie, la Cinemateca Eforie și la Cinema Muzeul Ţăranului.

Vei face înconjurul lumii descoperind noua generaţie de regizori nonconformiști. Scurtmetrajele alese impresionează prin subiectele actuale transpuse prin experimente vizuale. Selecţia include filme studenţești, filme experiementale, filme de ficţiune, documentare și animaţii.

Ajuns la cea de-a VII-a ediţie, Bucharest Short Film Festival 2023 a intrat deja în calendarul anual al cinefililor dornici de a descoperi noi perspective și forme de expresie. Festivalul îţi oferă posibilitatea de a vedea cum temele zilelor noastre sunt reinterpretate inedit. Așadar, te ajută să anticipezi azi care vor fi regizorii ale căror lungmetraje vor impresiona, în anii viitori, la Cannes sau la Berlinale.

Poţi găsi mai multe detalii despre filme, program și preţul biletelor consultand site-ul oficial.

Te invit să descoperi și filmul Os de pește.

Leave a reply