21 dintre cele mai bune spectacole de teatru independent te așteaptă la Undercloud 2023. Festivalul se va desfășura între 19 și 25 iunie. Piesele vor fi puse în scena la Teatrul Dramaturgilor Români, Griviţa 53, UNARTE, Muzeul Literaturii, Black Habit și J’ai Bistrot.

Spectacolele alese impresionează prin creativitate. Regizorii aleg perspective nonconformiste și actualizate asupra unor subiecte clasice. Mizează curajos pe decorurile insolite. Prin ele transformă un spaţiu restrâns într-o desfășurare spectaculoasă ori într-un loc-simbol ce scoate la suprafaţă trăirile ascunse ale personajelor, dar și ale spectatorilor. Actorii și regizorii abordează teme precum nevoia de libertate personală, relaţiile de cuplu, secretele transgeneraţionale și nevoia de solidaritate.

La Undercloud 2023 descoperi și spectacole în care dansul contemporan întâlnește poezia. Coregrafia avangardistă și decorul demn de galeriile de artă contemporană exprimă cathartic subiecte adesea conseiderate inconfortabile, tabu.

Cei care preferă să vina la teatru alături de copii, vor avea un spectacol dedicat. Aceștia își vor aduce aminte de farmecul teatrului cu păpuși.

Puteţi găsi mai multe detalii despre spectacole, program și preţul biletelor aici sau pe site-ul oficial.

Va invit să descoperiţi și un roman cu personaje pasionate de teatru – Exerciţiu de încredere.

Leave a reply