AUTOR, targ international de bijuterie contemporana, editia 2024

0

Peste 60 de designeri din 20 de ţări te așteaptă la AUTOR, târg internaţional de bijuterie contemporană, ediţia 2024. Poţi admira și cumpăra bijuterii inedite în zilele de 18 și 19 mai, la Ghica House, din zona Universităţii din București, Str. Ion Ghica nr.13. Târgul se poate vizita între orele 10:00-20:00. Părinţii pot veni și însoţiţi de copii (copiii cu vârsta mai mică de 14 ani pot intra gratuit).

AUTOR a devenit unul dintre cele mai importante evenimente est-europene dedicate artiștilor neconvenţionali. Reunește artiști de pe 4 continente. Aceștia impresionează atât prin designul aparte, cât și pentru folosirea unor materiale considerate atipice. Prin creaţiile cu tentă suprarealistă unesc avangarda cu vechile meșteșuguri.

Către o revitalizare a meșteșugurilor se vor îndrepta și fondurile obţinute din vânzarea unor creaţii donate special de expozanţi. Cumpărând aceste creaţii de la un stand special amenajat, veţi putea susţine atelierele creative dedicate copiilor din zonele rurale ale Brașovului, unde s-a păstrat moștenirea vechilor artizani.

Poţi cumpăra bilete și online, de aici. Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe site-ul oficial.

Leave a reply