Targul de Craciun 2021 de la Fundatia Calea Victoriei

0

Când spui Fundaţia Calea Victoriei te gândești la fascinaţia pentru Interbelic, pentru artă și mai ales pentru istoria orașelor vechi. Tot aici, în fiecare an, are loc un târg de Crăciun special. Vizitându-l, găsești cadouri originale, hand-made, cu stil. Sunt realizate de artizani inventivi. Unele amintesc de garderoba emancipatelor din Interbelic. Altele sunt create pentru avangardistele și avangardiștii zilelor noastre. Târgul de Crăciun 2021 de la Fundaţia Calea Victoriei va avea loc sâmbătă, 11 decembrie, între orele 11:00-19:00, la frumoasa casă din vechiul București, aflată pe strada C.A. Rosetti 47.

Vouchere-cadou pentru accesul la cursurile Fundaţiei Calea Victoriei

Dacă ai prieteni pasionaţi de artă, istoria civilizaţiilor, arhitectură și alte domenii fascinante, le poţi face un cadou pe măsură. Devoratorii de cultură și de frumos vor fi încântaţi când vor găsi niște vouchere speciale printre deliciile așezate sub brad. Sunt niște vouchere pentru accesul la cursurile Fundaţiei Calea Victoriei. Mai multe detalii despre cursuri și programul lor poţi găsi consultând pagina oficială.

Ce obiecte poţi descoperi la Târgul de Crăciun 2021 de la Fundaţia Calea Victoriei

Eleganta casă de pe strada C.A. Rosetti 47 va fi un spectacol generos pentru cei dornici de a călători în timp. Mulţi își vor imagina cum se simţeau locuitorii din vechiul București în buticurile cochete. La Târgul de Crăciun 2021 de la Fundaţia Calea Victoriei vor găsi multe obiecte inspirate din acea perioadă.

Coliere amintind și de petrecerile date de Gatsby, parfumuri și cosmentice artizanale, pălării elegante, inele, brăţări și cercei de influenţă bizantină, modernă, orientală sau contemporană, haine ce te poartă din orașul lui Camil Petrescu în Bucureștiul petrecerilor actuale din cluburile underground, jucării simpatice, lumânări parfumate sau felicitări pictate. Sunt doar câteva idei pentru o amintire de neuitat.

Cadourile fost realizate de artiști contemporani dornici de a uni influenţe din curente artistice și epoci diferite. Așadar, merită să treci în calendar și data de 11 decembrie pentru Târgul de Crăciun 2021 de la Fundaţia Calea Victoriei. Între orele 11:00 și 19:00 vei păși în timpul răsfăţului.

Îţi place și lectura? Te invit să te inspiri și din articolul 48 de cărţi noi de citit în sezonul toamnă-iarnă 2021-2022.

Leave a reply