Lansare de carte – Ochii Monei

0

Unul dintre cele mai iubite romane lansate în ultimii ani, Ochii Monei, scris de Thomas Schlesser, a fost tradus și în limba română, de Daniel Nicolescu, la Editura Humanitas Fiction. Romanul este povestea unui bunic și a unei fetiţe care, din cauza unei boli rare, își va pierde vederea în câteva luni. Bunicul ei o va ghida prin marile muzee pentru a-i arăta capodoperele umanităţii, ajutând-o să își facă provizii de frumuseţe, pe care le va păstra cu ochii minţii.

Cititorii se vor putea întâlni cu autorul romanului, Thomas Schlesser, în cadrul a două evenimente. Evenimentele vor avea loc pe 1 și pe 2 iunie, în cadrul ediţiei din 2024 a Bookfest, desfășurată la Romexpo, Pavilionul B2.

Pe data de 1 iunie, de la ora 17:00, la standul Editurii Humanitas va avea loc lansarea în prezenţa autorului. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Duminică, 2 iunie, de la ora 13:00, pe Scena Arena, se va desfășura o masă rotundă cu tema Lumea văzută cu sufletul. Despre Ochii Monei de Thomas Schlesser. La eveniment vor participa Thomas Schlesser, Marius Constantinescu, Bogdan Ghiu, Radu Sergiu Ruba, Matei Vișniec și Denisa Comănescu. Și acest eveniment va fi urmat de o sesiune de autografe, la standul Humanitas.

 

Leave a reply