Festivalul Femei pe Matasari, editia 2024

0

Unul dintre cele mai iubite festivaluri din București va avea loc între 24 și 26 mai, pe Strada Mătăsari. Femei pe Mătăsari, ediția 2024, va include concerte, creații artizanale inspirate de arta contemporană, obiecte ale tinerilor designeri, ateliere și experiențe gastronomice.

Încă de la prima ediție, festivalul Femei pe Mătăsari a conectat participanții la istoria Bucureștiului. A devenit o punte între cei interesați de arta urbană, de promovarea cauzelor sociale și de explorarea orașului. De asemenea, organizatorii au atras atenția asupra importanței lărgirii spațiului destinat pietonilor.

Ce vei putea asculta 

Această ediție include și concerte eclectice. Generațiile ce și-au trăit verile dansând frenetic la celebra discotecă Ring din Costinești, pe muzica pusă de unul dintre cei mai iubiți DJ, Sorin Lupașcu, despre care Iulia Rugină a făcut și documentarul Playback, se vor întâlni cu petrecăreţii anilor ’90, ce dansau pe muzica unor formații precum Class, ori cu rockerii ce iubesc muzica formației Coma.

Poţi găsi informații despre program accesând pagina de Facebook a festivalului.

Leave a reply