Hotel Godot. 11 piese scurte la Teatrul Godot

0

De câte minute ai nevoie pentru a descoperi o poveste cât o viaţă de om? Şi de câte minute are nevoie un om pentru a-ţi spune acea poveste? Pentru a se transforma astfel încât să transforme și ceva în tine? La aceste întrebări încearcă să-ţi răspundă spectacolul inedit Hotel Godot. 11 piese scurte. Spectacolul este pus în scenă la unul dintre cele mai iubite teatre independente: Teatrul Godot. Premiera va avea loc pe 27 noiembrie, de la ora 19:30, la noua locaţie – Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153).

Hotel Godot: Ocolul vieţii in 10 minute și 11 camere de hotel

La împlinirea a 11 ani, Teatrul Godot adună, într-un spectacol intens, 11 piese scurte. Spectacolul este un ocol al existenţelor comprimate, în 10 minute, în intimitatea (sau alienarea) unei camere de hotel.

Poveștile de viaţă surprizătoare sunt puse în scenă de producătorul George Remeș, alături de tineri actori, printre care și cei ai noii generaţii de la UNATC. Personajele vor fi interpretate de: Vlad Brumaru, Ana Maria Pop, Vlad Ionuţ Popescu, David Drugaru, Andrada Fuscaș, Ana Radu.

De unde poţi cumpăra biletele

Preţul unui bilet este de 50 lei. Poţi cumpăra bilete accesând pagina oficială.

Leave a reply