Les Films de Cannes a Bucarest 2021

0

Unul dintre cele mai iubite evenimente adresate celor pasionaţi de filmul de artă continuă și în vremuri de pandemie. Între 22 și 31 Octombrie are loc evenimentul Les Films de Cannes a Bucarest 2021. Filmele vor fi proiectate la Cinema Elvire Popesco (Institutul Francez), Muzeul Naţional de Artă al României (Sala Auditorium), Cinema Muzeul Ţăranului, Cinemateca Union și Grădina Verona.

80 de filme bune, de văzut în cadrul Les Films de Cannes a Bucarest 2021

Te vei putea bucura de o selecţie ce include 80 de filme. Printre acestea se număra marii câștigători ai ediţiei din 2021 a Festivalului de la Cannes, precum și alte filme care s-au remarcat în secţiunile festivalului.

Din selecţie fac parte și noile filme românești prezente și premiate la marile festivaluri internaţionale. Multe dintre ele vor putea fi văzute în avanpremieră.

Programul festivalului, promoţii și bilete

Programul festivalului poate fi accesat aici. Biletele pot fi achiziţionate fie de la cinematografele și locaţiile unde vor avea loc proiecţiile, fie online, de pe Eventbook. Preţul unui bilet este de 20 lei. Dacă vrei să cumperi 6 bilete la oricare dintre filmele care au proiecții în același cinematograf, ai o reducere de 20%. În schimb,dacă alegi să cumperi 8 bilete la oricare dintre filmele care au proiecții în oricare dintre săli, ai o reducere de 20%. Biletele la care se aplică reducerea pot fi cumpărate în regim pachet – la o singură proiecție – sau la proiecții diferite organizate la aceeași locație. Aveţi la dispozitie și pagina oficială.

Leave a reply