Stiri, evenimente, festivaluri

The Black Sea Film Festival 2022

51views

Filmele bune se văd și la Vama Veche. Aici va avea loc The Black Sea Film Festival 2022. Ce-a de-a 6-a ediţie reunește unele dintre cele mai bune scurtmetraje apreciate la importante festivaluri internaţionale. Scurtmetrajele vor fi proiectate în perioada 27-30 august, la Plaja de Carte.

Selecţia filmelor prezentate la The Black Sea Film Festival 2022 include o varietate de genuri. Vei putea vedea filme nonconformiste premiate, animaţii, comedii, scurtmetraje experimentale și filme realizate de studenţi. Regizorii lor vin de pe (aproape) toate continentele, așadar vei avea impresia că te îmbarci într-o călătorie în jurul lumii. Filmele vor avea subtitrare atât în limba română, cât și în limba engleză.

Preţul unui bilet este de 15 lei/seară. Biletele se vor putea cumpăra de la Plaja de Carte, cu 30 de minute înainte de începerea proiecţiilor din fiecare zi a festivalului.

Detaliile referitoare la filme și program vor fi actualizate pe site-ul oficial.

Te invit să descoperi și filmul Os de pește.

Leave a Response

Adriana Gionea
Sunt Adriana Gionea si va invit sa imi descoperiti lumea populata de carti, filme, expozitii de arta, calatorii si festivaluri. Despre acestea scriu pe site-ul meu, Carti, filme si alte pasiuni. Va invit sa-mi descoperiti biblioteca, explorarile cinefile si artistii preferati. Sper sa va inspire, sa invite la dialoguri sau la discutii relaxate alaturi de prietenii vostri adunati la cafeneaua boema sau la ceainaria inconjurata de gradina visata. De asemenea, mi-ar placea sa imi spuneti, prin comentariile privind articolele mele, care sunt artistii, cartile si filmele recomandate de voi.